Biljartvereniging De Buitenmolen

Beste leden,

Wij als bestuur hebben op 30-1-21 een vergadering gehouden (Coronaproof) om een aantal dingen te bespreken, knopen door te hakken en jullie duidelijkheid te verschaffen.

Hieronder de besluiten zoals die zijn genomen tijdens de vergadering.

1. Onze vereniging bestaat 75 jaar. We hadden eerst nog de hoop dat we in mei (nog net binnen de 75 jaar) daar festiviteiten voor konden organiseren. Gezien de huidige situatie zal ook dat waarschijnlijk niet haalbaar zijn. Daarom is het besluit genomen om alles m.b.t. 75-jarig bestaan te cancelen en ons te richten op het 80-jarig bestaan.

2. De Persoonlijke Kampioenschappen van onze club gaan uiteraard ook niet door. Wel wordt gekeken of er in dit kader wellicht in de zomer iets zou kunnen worden georganiseerd. We houden jullie hiervan uiteraard op de hoogte.

3. Afgelopen jaarvergadering is de meerderheid van de aanwezige leden akkoord gegaan met een contributieverhoging van 10 euro. Deze verhoging is bedoeld als tegemoetkoming in de kosten voor de leden die assisteren met arbitreren tijdens districts-, gewestelijke en nationale finales die bij café De Buitenmolen worden gespeeld. Deze 10 euro verhoging zal voor aankomend seizoen niet in rekening worden gebracht voor onze huidige leden. Bij eventuele nieuwe leden wordt deze 10 euro wel in rekening gebracht.

4. De jaarlijkse feestavond wordt dit jaar niet gehouden. Volledigheidshalve: zowel de OBB als ook de KNBB competities zijn voor dit seizoen volledig gecanceld.

Meer informatie hierover is vermeld op de sites van beide bonden.

Het is niet anders, helaas. We moeten ons nu maar gaan richten op het nieuwe seizoen: competitie(s), feestavond en natuurlijk onze PK.

Met een sportieve groet en blijf gezond

Het bestuur.

Aangesloten bij OBB en KNBB

De teams van onze vereniging nemen deel aan de competities van:
de Onderlinge Biljartbond "de Liemers" (OBB)
de Koninklijke Nederlandse Biljartbond (KNBB) District Doetinchem.

Ons speellokaal is café De Buitenmolen, Molenstraat 78 in Zevenaar
, waar wij spelen op 5 Wilhelmina tafels.

Lidmaatschapskosten zijn p/p: Inschrijfgeld: € 7,50. Lidmaatschap: € 50,00 per seizoen. Kleding: € 30,00.

Kosten deelnamecompetitie OBB: € 7,50. Koste deelname competitie KNBB: € 40,00

Kosten inschrijving voor persoonlijke kampioenschappen KNBB: 10,00 per kampioenschap p/p

Lid worden is alleen mogelijk als de algemene ledenvergadering toestemming verleend.

Contact |Bestuur |Gedragsregels |Huishoudelijk reglement |Sitemap